Gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

lutgarde.roussard - zondag 18 november 2018

Dag Sabine,
Ik wil je laten weten dat ik super tevreden ben met mijn 2 pupjes die je me hebt toevertrouwd.
Imke is vandaag 10 maandjes geworden en weegt nu 1105 g. Ze is heel vinnig en actief maar ook heel lief
Lotje wordt over 2 dagen 5 maandjes en weegt 770 g. Ze was je zorgenpupje he Sabine. Door jouw grote inzet,liefdevolle verzorging en het lekker kippengerechtje dat je speciaal voor haar klaarmaakte omdat ze na de moedermelk geen brokjes wou eten is ze erdoor geraakt. Daarbij is ze helemaal vertroeteld geworden en wil ze dat nu nog steeds. Ze is een echt klein poppemieke een droompupje voor mij . Ze kan het heel goed vinden met Imke. Het is een mooi duo'tje.
Bedankt voor je gastvrijheid en de leuke babbeltjes over onze chi hobby.
Ik zal zeker iedereen aanraden om bij jouw een chike te kopen. Je bent een topfokster.
Nooit wil ik ergens anders nog een pupje kopen.
Hihi maar nu ben ik voor even toch wel zoetjes .
Groetjes Lut Roussard .
Likjes van Imke en Lotje

Reykers Ria - 2018-11-17 18:57:55

Hallo allemaal,
Wy hadden al 4 meisjes schiahuahua,en we hebben al veel gekeken op 2de hands en zag dat ze daar mooie chihuahua hadden in houthalen.en toen heb ik gezegd als we ooit manneke kopen is zeker daar.maar we hebben een jaartje over getwijfeld of we wel zouden doen met de meisjes hier.en toen op keer zag ik dat er 2 mooie mannetjes hadden op site in houthalen.twijfel was over en heb gebeld,1tje was al besteld ander konden we gaan zien .dadelyk na ginder gegaan,en was liefe vrouw .En waren dadelyk verliefd op onze kenzo .dus hebben hem gekocht hebben geen minuut spyt van is heel mooi chihuahua geworden met mooie lange haren en kort snoetje.is erg dat ik misschien zeg ma is de mooiste chihuahua in huis .dus zeker niet twijfelen grtjes Grin

liliane - 2018-11-17 18:07:30

hey sabine,
ben super gelukkig met onze Diva.
vanaf de eerste dag een heel sociaal hondje,nog nooit naar iemand gegrolt,gewoon een super schatje.dankjewel voor dit mooie cadau.

Sarah Eykens - 2018-11-17 17:02:51

Na een lange zoektocht kwamen we bij jou terecht. Onmiddellijk werden we goed ontvangen. We hadden nog nooit een chihuahua gehad en ik had eigenlijk mijn twijfels over het soms rotte karakter van deze beestjes. Onze Vinnie is ondertussen bijna 8 maanden en een super beestje. Hij luistert enorm goed en is heel zachtaardig van karakter. Helemaal te vertrouwen, ook bij onze kindjes. Heerlijk beestje dat we niet meer kunnen missen. Bedankt voor de goede zorgen en socialisatie.

Noemie - 2018-09-03 16:33:33

Dank U wel voor onze kleine spring in het veld! Ondertussen ons 3de hondje van bij jou en allemaal zo een lief en aanhankelijk karakter! Doe zo verder Smile

Diana - 2018-06-03 10:06:35

Kay is een lief en aanhankelijk hondje en een hele grote deugniet
Het is alleen beetje spijtig dat de schrik voor mensen er blijft inzitten, hoe het komt daar heb ik geen verklaring voor
Hij is nu 14 maand oud
Maar ben er heel blij mee Grin

Angelica - 2017-07-01 10:56:07

Dank U wel voor de leuke uitleg en voor ons klein Choco meisje!

Evelien - 2017-05-05 13:49:57

We hebben lang gezocht en dan eindelijk bij u ons droomhondje gevonden! We werden heel warm ontvangen wat een gastvrijheid en een goede uitleg over het pupje.
Ik ben gisteren naar onze eigen dierenarts geweest, ook deze gaf u zijn complimenten een prachtig verzorgd en sociaal hondje . Zo zie je ze nog maar weinig zei hij . Echt super bedankt en als we een 2de willen nemen we zeker contact met u op dikke knuffel van ons en van Rozie

Klaartje - 2017-04-17 13:56:20

We kijken ernaar uit om ons pupje te mogen ophalen!

Ella - 2017-04-12 10:20:58

Leuk dat we zo goed ontvangen werden en een goede uitleg kregen. Ons kleintje doet het zeer goed samen met zijn voorganger wat ook van bij jou kwam! Doe zo verder Wink

Swennen Christiane - dinsdag 24 november 2015

Dag Sabine,
Ons hondje is nu 2 weken bij ons, het is 'n heel sociale, lief en speelse pup, hij weet al goed wat niet- of wel mag. Choco rust al de ganse nacht en is tijdens de dag ook al zindelijk (op 'n paar plasjes na). Op bezoek bij onze dierenarts kreeg hij zijn eerste spuitje en zijn goedkeuring" een heel gezonde pup".
Wij zijn alvast heel blij met onze Choco.

Groetjes,
Christiane.
Wink

Sharissa - 2015-11-13 15:11:26

Hallo!


Alles verloopt goed met Milo! Hij is al zo goed als zindelijk en is een hele vrolijke, speelse en energierijke hond! Hij begint momenteel wel een deugnietje te worden en zet al goed zijn tandjes in handen en andere honden, maar hij begint stilletjes aan te leren dat het niet mag!
Een paar uurtjes alleen zitten is geen probleem, janken doet hij bijna niet. Kan al flink enkele trucjes, dus hij leert ook heel snel!

Groetjes,
Sharissa, Jarne & Milo

Anouk - 2015-11-02 09:28:34

Goedemorgen !


Ik wou laten weten dat alles goed verloopt met Thor ! Hij loopt al mee rond met de andere honden en is al vrij zindelijk .
Hij is heel lief maar toch een grote deugeniet Wink s' nachts is het wel nog eventjes zoeken !
Hij is ook bijna nergens bang van ! Dus een hele gezonde en vrolijke pup Grin Dank u wel !


Groetjes,


Anouk

Mieke - 2015-06-07 09:37:45

Beste ons pinkytje is nu een weekje bij ons ze doet het kei goed ze speelt goed luistert al goed en leert al veel bij. En luistert al goed naar haar naam. ze is al goed zindelijk 'we hebben naar de dierenarts geweest om spuitje en is kern gezond ik ben echt blij dat ik bij jullie een hondje heb gekocht bedank voor jullie goede uitleg als ik ooit nog een hondje wil kom ik trug naar jullie mvg mieke ?

David - 2015-03-24 22:54:49

Hoi Sabine

Angel is nu bijna een week bij ons en alles loopt prima, ze leer zeer snel nieuwe dingen, ze is al heel goed zinnelijk, ze vraagt om buiten te gaan, wij zijn dol gelukkig met ons Angelke,ze is er een uit de duizend, wij zijn heel blij dat we u gevonden hebben, echt die eerste ontmoeting met u, dat voelde zo goed aan en dan de uitleg die u ons gaf, dat gaf bevestiging aan mijn goed gevoel wat ik toen al had, en dan kregen we Angel te zien, dat vind ik gewoon super om te zien, zo een verzorgde en gezonde puppy, dat kom je spijtig genoeg heel zelden tegen, daaraan zie je dat het ook om dieren liefde gaat, echt een dikke pluim voor u, om zo goed te zorgen voor de hondjes en hun puppy’s, wij zorgen nu dat Angel een hele goede thuis heeft, dat ze niets te kort zal komen, waar u mee begonnen bent zetten wij nu verder, heel goed zorgen voor Angel en met heel veel liefden
Nogmaals Thanks voor alles
Groetjes Marie-Jeanne, Hans, Angel en David Wink

Silke - 2015-03-13 17:32:28

Zo blij met ons kleine ventje! Een echt zonnetje in huis! Nogmaals bedankt voor de eerlijke en hartelijke ontvangst!

britt stas - 2014-07-23 17:46:24

beste Sabine,
prince is dolgelukkig met zijn speelkameraad rocco ;de rest van de familie vinden hem zeer schattig hij speelt ook graag met de katten higgings en jerry eten gaat ook heel goed we leggen ze alle twee goed in de watten bedankt en tot ziens
groetjes Britt

stas britt - 2014-01-04 14:23:53

Beste Sabine
Hier wat nieuws over onze klein vriend Prince.
Hij is super lief en heel speels en als hij moe is slaapt hij als een roosje.
Met de twee poezen begint het stilletjes te gaan.
Hij eet heel goed en is al een beetje gegroeid en weegt nu 748 gram
Ik ga zo spoedig  mogelijk u wat mooie foto's doorsturen hebben er al enkel maar nog niet van hem alleen ik sta er telkens mee op de foto
Wink
groetjes Britt Stas

WinkWink

Chris & Jaak - vrijdag 27 december 2013

Hij is zeer lief en aanhankelijk, speels en nu beginnen zijn haartjes te groeien en is hij tandjes aan het wisselen. Ben zeer blij om bij jullie een pup gekocht te hebben en raad het iedereen aan om met jullie contact op te nemen als ze overwegen een puppie aan te schaffen. Bedankt voor alles en een voorspoedig 2014 !!!!!

fam van batenburg - dinsdag 19 november 2013

hallo sabine, we zijn heel nieuwsgierig naar lady, wachten in spanning de foto"s af, vr gr fam van batenburg

Viviane - zaterdag 16 november 2013

Hallo Sabine , Onze kleine prinses Pippa doet het super . Ze is heel sociaal , speels , lief , mooi...eigenlijk de perfecte pupWink Ze doet het ook heel goed op de kattebakTongue Laugh. Je verdient een dikke pluim door het vertrouwen en de uitleg dat je geeft . Ik wens je nog veel succes met je chi'kes !

Jo - 2013-08-26 10:23:05

Dag Sabine

Onze kleine deugniet doet het echt geweldig, de lieveling van de hele familie.Hij is heel lief, ongelooflijk speels, kerngezond en vanaf de eerste dag zo goed als zindelijk. Wat een verschil met onze vorige ervaring!

We willen jullie nog eens hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de vriendelijke ontvangst.

Groetjes,

Gilbert, Jo, Anneleen, Kristien en Jasmijn Wouters

 


Brenda - 2013-03-04 16:26:11

Hej sabine!Op 5 september dit jaar is onze lieve schat Yaro bij jullie geboren! Tis echt een superlief en supermooi kereltje! Door jullie goede zorgen en raad is alles vlot gegaan met ons pupje :
Zoen, Brenda en Yaro :
GrinWink

anja - 2013-02-19 18:01:48

aan Sandra,
ik heb geen facebookpagina (ben er niet zo voor sorry), maar je kan me mailen op anja.smets@scarlet.be
natuurlijk kan ik je fotos doorsturen!
fijn om je berichtje te lezen! laat je iets van je weten?
bedankt!
groetje
Anja

Sandra De Cauwer - 2013-02-05 16:17:29

Hoi Sabine,hier een berichtje voor Anja, die pupjes heeft van Lupo.
Als ze wil (en voor iedereen die graag wil weten hoe het gaat met Lupo), mag ze mij altijd toevoegen op facebook zo kan zij ook Lupo volgen in zijn nieuwe thuis,en wij zouden natuurlijk graag wel eens zien hoe een knappe chi'kes Lupo heeft geproduceerd...
groetjes en nog veeeel succes met je prachtige pupjes !!!!