Gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Muriel - 2019-07-29 06:26:21

Hallo Sabine,

Ook ik wil je nog hartelijk danken. Had in januari van dit jaar een wat ouder teefje bij je gekocht’Jolina’
Wat een schat is dat zeg! Ben ook helemaal gek van haar. Ze heeft het nog steeds reuze naar haar zin. Wil je ook net zoals mijn voorgangers hartelijk bedanken voor je vriendelijkheid service en gastvrijheid top!!! Je bent een voorbeeld voor vele fokkers. Keep up the good work xxx
Groet Muriel

An - 2019-03-09 22:27:11

Dag Sabine,

nogmaals wil ik je super hard bedanken voor onze 2 viervoeters en je geweldige service!

Vanaf dat we Mickey zijn komen halen heb je ons super goed ontvangen met de nodige uitleg en zelfs wanneer ik nog steeds met vragen zat mocht ik ze gewoon vragen op andere dagen/tijdstippen via messenger. Vandaar ook dat we Mowgli ook bij je zijn komen halen nadat hij ons hart had gestolen met zijn schattig kopje.

We merkten ook al direct dat beide super goed gesocialiseerd waren (ondanks de schrik op het begin) en krijgen van echt IEDEREEN die we tegenkomen complimenten dat onze hondjes super leuk / sociaal en speels zijn.

Ik ben echt super blij dat we ze bij jou gehaald hebben en raad iedereen die ik ken die een chihuahua wilt aan om bij jou te gaan.

nogmaals een dikke dikke dikke merci Sabine, dankzij jou hebben we ons hart verloren aan de 2 liefste viervoeters die hier rondlopen !

Marina Meurs - 2019-01-20 13:56:14

Dag Sabine,wij zijn tussen kerst en nieuwjaar komen kijken voor een pup.normaal gezien was het voor in mei dat we ene wilden kopen.toen we bij u waren en je de pup ging halen waren we meteen verkocht.op 2 januari zijn we onze MILLOW komen halen.de eerste uren bij zijn nieuwe baasjes was wel ff wennen,maar onze Miloow was al snel gewend aan zijn nieuwe thuis.Hij doet het uitstekend,snachts slaapt hij in de bench en we horen hem totaal niet,zo een braaf beestje;wij willen u dan ook heel hartelijk danken voor deze lieve pup en voor al de uitleg die je ons gegeven hebt;wij kunnen onze schat niet meer missen.

Kayleigh - 2018-11-30 23:11:27

Hey Sabine! Ons Pippa is zaterdag 24 november 1 jaartje geworden! Toen we haar een 10 maand geleden bij jou kwamen bezoeken waren we meteen verliefd. Zo een klein verlegen dutske. Maar na een paar dagen wennen aan ons huisje kwam de zotte doos naar boven! En tot heden is ze dat nog steeds! We zijn jou heel dankbaar voor ons meisje! Ook voor alle tips die je ons toen gegeven hebt! Groetjes!

Nady Bambust - 2018-11-28 10:08:37

Dag Sabine,
Wij zijn zo blij met ons meisje. Daar Izzy'tje geen pup meer was had ik toch nog enige vragen, die heb jij mij allemaal naar correctheid beantwoord.
We moesten uiteindelijk een heel eind rijden om onze schat op te halen. Maar jouw warme ontvangst maakte dat absoluut goed, ik zou het direct weer doen!!! Jij hebt jouw hart op de juiste voor de beestjes en dat merk je heel goed. Dus 'the place to be' voor een chi'ke. Groetjes en nog een lief pootje van Izzy Smile

Ilenia - 2018-11-23 20:57:41

Dag Sabine,

Mijn eerste hondje Nouki bij jou gekocht,
Kan niet gelukkiger zijn met zo een lief,sociaal hondje.
Meteen merkte ik al op hoe begaand je met al de hondjes bent, je hebt een hart voor hondjes, dat is zeker!
Ik ben je dan ook enorm dankbaar met al de tips en tricks die je me hebt gegeven voor het opvoeden van Nouki, want natuurlijk is dat een hele klus als je voor het eerst een puppy koopt!

Ik raad iedereen aan die een chihuahua wilt zeker eens bij jou langs te komen.

Bedankt voor alles!

Ilenia en Nouki

Celien - 2018-11-21 15:41:45

Beste Sabine,


7 maanden geleden zijn wij Milo met jou komen halen. Ik ben eerst komen kennismaken met jou en de klik met Milo was er direct! Je zag hoe liefdevol en warm hij bij jou werd opgevoed. Na 2 dagen keerde ik terug met mijn ouders en ook zij waren onmiddellijk verloren aan Milo. De dag dat wij hem met jou kwamen halen was hij super rustig en kreeg hij een puppyzak mee met een knuffel uit het nestje, eten, en wat snoepjes. Echt super! Vandaag is Milo een echte deugeniet die graag Vanalles uit de wasmand haalt om er mee te spelen ???? hij wandelt graag, is heel lief en aanhankelijk en heeft al heel wat vriendjes gemaakt! Bedankt Sabine voor de goede zorgen en tot binnenkort!

Groetjes,

Celien & Milo ????

Toni & Bianca - maandag 19 november 2018

Hallo Sabine,

Wij hebben in augustus onze pup "Lyo" bij u gekocht.
Wij zijn dan ook super blij en tevreden met onze keuze.
Er was direct een goed gevoel bij u toen we zagen hoe u de hondjes opvoed .
Lyo is heel sociaal, lief en speels.
hij is onze droomhond .
wij zullen zeker reclame voor u maken .
Dikke pluim!
pootjes Lyo . Kiss Kiss Kiss

Sonja Grooten - zondag 18 november 2018

Beste Sabine,
Het is intussen al 10 maanden geleden dat ik ons klein "draakje" Elmo bij jou heb gekocht. Ik ben hartelijk door jou ontvangen geweest en je hebt toen alle tijd voor me genomen, geen vraag van me, was jou teveel. En nu 10 maanden later is hij al uitgegroeid tot een kerngezond, leuk en braaf hondje ,ook ben je nog steeds een luisterend oor wanneer ik een vraag voor je heb of advies nodig heb. Dat siert jou! Doe zo verder! Liefs Sonja en Elmo! Grin

Gwendoline Mesot - 2018-11-18 12:22:20

hey .. sabine !! zo super happy met mn hondjes die ik bij u heb gekocht !!passoa / gini / saphire / breezer /junna ; alm zo kerngezond en speels
zou nooit nog een pup willen van iemand anders
je blijft en bent de top fokster en de eerlijkste op gebied van gezonde chikes te kweken ; ik raad iedereen die er om vraagd u naam aan !!ook ben je zo een lieve gastvrije dame !!
wens je alle geluk toe en wie weet ... tot de vlg pup of mn lieveling de mama van ons gini mocht die ooit een mandje zoeken !! toi toi sabine.... Grin Grin

Els Vanstraelen - 2018-11-18 10:41:55

Dag Sabine,
Ella is een heel sociaal hondje, kan heel goed met kindjes omgaan.
Mijn zoontje heeft autisme en Ella heeft zich perfect aangepast. Dit is enkel mogelijk met hondjes die met zorg en liefde geboren en verzorgd worden .
Dikke knuffel!

lutgarde.roussard - zondag 18 november 2018

Dag Sabine,
Ik wil je laten weten dat ik super tevreden ben met mijn 2 pupjes die je me hebt toevertrouwd.
Imke is vandaag 10 maandjes geworden en weegt nu 1105 g. Ze is heel vinnig en actief maar ook heel lief
Lotje wordt over 2 dagen 5 maandjes en weegt 770 g. Ze was je zorgenpupje he Sabine. Door jouw grote inzet,liefdevolle verzorging en het lekker kippengerechtje dat je speciaal voor haar klaarmaakte omdat ze na de moedermelk geen brokjes wou eten is ze erdoor geraakt. Daarbij is ze helemaal vertroeteld geworden en wil ze dat nu nog steeds. Ze is een echt klein poppemieke een droompupje voor mij . Ze kan het heel goed vinden met Imke. Het is een mooi duo'tje.
Bedankt voor je gastvrijheid en de leuke babbeltjes over onze chi hobby.
Ik zal zeker iedereen aanraden om bij jouw een chike te kopen. Je bent een topfokster.
Nooit wil ik ergens anders nog een pupje kopen.
Hihi maar nu ben ik voor even toch wel zoetjes .
Groetjes Lut Roussard .
Likjes van Imke en Lotje

Reykers Ria - 2018-11-17 18:57:55

Hallo allemaal,
Wy hadden al 4 meisjes schiahuahua,en we hebben al veel gekeken op 2de hands en zag dat ze daar mooie chihuahua hadden in houthalen.en toen heb ik gezegd als we ooit manneke kopen is zeker daar.maar we hebben een jaartje over getwijfeld of we wel zouden doen met de meisjes hier.en toen op keer zag ik dat er 2 mooie mannetjes hadden op site in houthalen.twijfel was over en heb gebeld,1tje was al besteld ander konden we gaan zien .dadelyk na ginder gegaan,en was liefe vrouw .En waren dadelyk verliefd op onze kenzo .dus hebben hem gekocht hebben geen minuut spyt van is heel mooi chihuahua geworden met mooie lange haren en kort snoetje.is erg dat ik misschien zeg ma is de mooiste chihuahua in huis .dus zeker niet twijfelen grtjes Grin

liliane - 2018-11-17 18:07:30

hey sabine,
ben super gelukkig met onze Diva.
vanaf de eerste dag een heel sociaal hondje,nog nooit naar iemand gegrolt,gewoon een super schatje.dankjewel voor dit mooie cadau.

Sarah Eykens - 2018-11-17 17:02:51

Na een lange zoektocht kwamen we bij jou terecht. Onmiddellijk werden we goed ontvangen. We hadden nog nooit een chihuahua gehad en ik had eigenlijk mijn twijfels over het soms rotte karakter van deze beestjes. Onze Vinnie is ondertussen bijna 8 maanden en een super beestje. Hij luistert enorm goed en is heel zachtaardig van karakter. Helemaal te vertrouwen, ook bij onze kindjes. Heerlijk beestje dat we niet meer kunnen missen. Bedankt voor de goede zorgen en socialisatie.

Noemie - 2018-09-03 16:33:33

Dank U wel voor onze kleine spring in het veld! Ondertussen ons 3de hondje van bij jou en allemaal zo een lief en aanhankelijk karakter! Doe zo verder Smile

Diana - 2018-06-03 10:06:35

Kay is een lief en aanhankelijk hondje en een hele grote deugniet
Het is alleen beetje spijtig dat de schrik voor mensen er blijft inzitten, hoe het komt daar heb ik geen verklaring voor
Hij is nu 14 maand oud
Maar ben er heel blij mee Grin

Angelica - 2017-07-01 10:56:07

Dank U wel voor de leuke uitleg en voor ons klein Choco meisje!

Evelien - 2017-05-05 13:49:57

We hebben lang gezocht en dan eindelijk bij u ons droomhondje gevonden! We werden heel warm ontvangen wat een gastvrijheid en een goede uitleg over het pupje.
Ik ben gisteren naar onze eigen dierenarts geweest, ook deze gaf u zijn complimenten een prachtig verzorgd en sociaal hondje . Zo zie je ze nog maar weinig zei hij . Echt super bedankt en als we een 2de willen nemen we zeker contact met u op dikke knuffel van ons en van Rozie

Klaartje - 2017-04-17 13:56:20

We kijken ernaar uit om ons pupje te mogen ophalen!

Ella - 2017-04-12 10:20:58

Leuk dat we zo goed ontvangen werden en een goede uitleg kregen. Ons kleintje doet het zeer goed samen met zijn voorganger wat ook van bij jou kwam! Doe zo verder Wink

Swennen Christiane - dinsdag 24 november 2015

Dag Sabine,
Ons hondje is nu 2 weken bij ons, het is 'n heel sociale, lief en speelse pup, hij weet al goed wat niet- of wel mag. Choco rust al de ganse nacht en is tijdens de dag ook al zindelijk (op 'n paar plasjes na). Op bezoek bij onze dierenarts kreeg hij zijn eerste spuitje en zijn goedkeuring" een heel gezonde pup".
Wij zijn alvast heel blij met onze Choco.

Groetjes,
Christiane.
Wink

Sharissa - 2015-11-13 15:11:26

Hallo!


Alles verloopt goed met Milo! Hij is al zo goed als zindelijk en is een hele vrolijke, speelse en energierijke hond! Hij begint momenteel wel een deugnietje te worden en zet al goed zijn tandjes in handen en andere honden, maar hij begint stilletjes aan te leren dat het niet mag!
Een paar uurtjes alleen zitten is geen probleem, janken doet hij bijna niet. Kan al flink enkele trucjes, dus hij leert ook heel snel!

Groetjes,
Sharissa, Jarne & Milo

Anouk - 2015-11-02 09:28:34

Goedemorgen !


Ik wou laten weten dat alles goed verloopt met Thor ! Hij loopt al mee rond met de andere honden en is al vrij zindelijk .
Hij is heel lief maar toch een grote deugeniet Wink s' nachts is het wel nog eventjes zoeken !
Hij is ook bijna nergens bang van ! Dus een hele gezonde en vrolijke pup Grin Dank u wel !


Groetjes,


Anouk

Mieke - 2015-06-07 09:37:45

Beste ons pinkytje is nu een weekje bij ons ze doet het kei goed ze speelt goed luistert al goed en leert al veel bij. En luistert al goed naar haar naam. ze is al goed zindelijk 'we hebben naar de dierenarts geweest om spuitje en is kern gezond ik ben echt blij dat ik bij jullie een hondje heb gekocht bedank voor jullie goede uitleg als ik ooit nog een hondje wil kom ik trug naar jullie mvg mieke ?

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >